Μήνυμα σφάλματος

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην menu_set_active_trail() (γραμμή 2405 του /home/gr295815/public_html/includes/menu.inc).

Μαγνητισμένο πόσιμο νερό=Καλύτερη υγεία με ENERGETIX

Η δύναμη του μαγνητισμένου νερού: πόσιμο για καλύτερη υγεία

 
Μαγνητισμένο νερό
 
 
 

Δεν ζούμε μόνο σε έναν πλανήτη νερού, αλλά το σώμα μας αποτελείται επίσης από περίπου 70% νερό. Το νερό είναι η βάση όλων των ζωών και ενός σημαντικού θρεπτικού συστατικού. Το φυσικό νερό της πηγής εμπλουτίζεται από το μαγνητικό πεδίο της γης. Δυστυχώς, από τη στιγμή που αυτό το νερό έρχεται στα γυαλιά μας, θα έχει χάσει πολλά από τη γήινη έλξη της. Σε όλους τους οργανισμούς, ακόμα και στο σώμα μας, υπάρχουν μόρια νερού, τα οποία παράγουν συνεχώς ενέργεια από το μαγνητικό πεδίο της Γης. Αλλά καθώς το μαγνητικό μας πεδίο έχει μειωθεί από τις εξωτερικές επιρροές, αυτά τα μόρια νερού έχουν αποδυναμωθεί επίσης. Πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από έλλειψη ενέργειας. Ο μαγνητισμός φέρνει ενέργεια και αυτό αποδεικνύεται. Όταν καταναλώνουμε μαγνητικό νερό, μπορούμε να σταθεροποιήσουμε και να εξισορροπήσουμε τις ενεργειακές μας ανάγκες.

Το μαγνητισμένο νερό ενεργεί στο σώμα μας όταν καταναλώνεται τακτικά και για αρκετούς μήνες.

Ο ερευνητής Dr. Starck απέδειξε ότι με την τοποθέτηση ενός μαγνήτη στο νερό, μετά από 3 σε λεπτά 4, η επιφανειακή τάση του μαγνήτη μειώνεται κατά περίπου 18%. Με άλλα λόγια, αυτό αποδεικνύει ότι το νερό είναι προικισμένο με ενέργεια μέσω της μαγνήτισης. Το μαγνητισμένο νερό έχει υψηλό pH, το οποίο μειώνει την περίσσεια οξέος και έτσι διευκολύνει την πέψη και ενεργεί με υγιεινό τρόπο στις λειτουργίες του στομάχου. Τοξικές ουσίες όπως τα βαρέα μέταλλα δεν κατατίθενται πλέον στο στομάχι.

Το μαγνητικό νερό έχει τις ίδιες ιδιότητες με το νερό της πηγής: είναι ευκολότερο για τον οργανισμό να αφομοιωθεί και έχει διουρητικό αποτέλεσμα με αποστράγγιση του σώματος. βελτιώνει τις μεταβολικές λειτουργίες εξασφαλίζοντας καλύτερη οξυγόνωση του αίματος και προάγοντας την ενυδάτωση του δέρματος. ενδείκνυται ιδιαίτερα σε όλες τις πεπτικές και νεφρικές διαταραχές.

Συμπερασματικά, μπορούμε να δούμε ότι το μαγνητισμένο νερό μπορεί να ενεργήσει ενεργά και τακτικά σε ολόκληρο το σώμα. Μεταφέρει νέες ενέργειες, ενισχύει το σύστημα, μειώνει τις πέτρες στα νεφρά, μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης και την ένταση, βελτιώνει την πεπτική διαδικασία. Η κατανάλωση ενέργειας στα ποτά είναι πολύ εύκολη στη χρήση! Μπορεί να καταναλώνεται συνεχώς, αλλά συνιστάται να ξεκινήσετε σταδιακά. Το νερό είναι ένα ουσιαστικό στοιχείο. Το σώμα μας αποτελείται από νερό 70% και εξαλείφει τα λίτρα 2,5 ανά ημέρα. Επομένως, είναι επιτακτική ανάγκη να παρέχουμε στο σώμα μας την απαραίτητη ποσότητα νερού για να μπορέσει να λειτουργεί σωστά. Η παροχή νερού γίνεται με τη διατροφή και με την απορρόφηση των ποτών. Δυστυχώς, με τη ζωή που οδηγούμε, δεν αναγκαστικά σκέφτομαι να πίνουμε γιατί δεν είμαστε διψασμένοι, αλλά δεν πρέπει να περιμένουμε να διψάσουμε. Το νερό είναι το κύριο συστατικό κάθε κυττάρου στο σώμα μας. Το νερό μεταφέρει θρεπτικά συστατικά μέσω του αίματος στα κύτταρα και τα όργανα.

Νερό στην υπηρεσία της υγείας σε "εξωτερική" χρήση για μεγάλο χρονικό διάστημα:

Η ύπαρξη ιαματικών πηγών αποδεικνύει ότι το νερό είναι αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση πολλών δυσλειτουργιών στο σώμα μας

Τα πολλαπλά οφέλη του μαγνητισμένου νερού στο σώμα μας

→ βαθιά αποστράγγιση του σώματος: αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη ενυδάτωση των κυττάρων μας. Η βαθιά αποστράγγιση συμβάλλει επίσης στην καταπολέμηση της κατακράτησης νερού.

→ μακροπρόθεσμη αποτοξίνωση του σώματος: το μαγνητισμένο νερό είναι διουρητικό. Η κατανάλωσή του θα αυξήσει τον όγκο των ούρων, ώστε να υπάρξει μεγαλύτερη εξάλειψη των οργανικών και ανόργανων υπολειμμάτων.

→ Βοήθεια για την εξάλειψη της κυτταρίτιδας: αυτό είναι λίγο η συνέπεια των δύο ιδιοτήτων που αναφέρονται παραπάνω. Στην πραγματικότητα, η κυτταρίτιδα αποτελείται από σωρούς λίπους σε ορισμένα μέρη του σώματος. Σε γενικές γραμμές, αυτό το λίπος είναι εμπλουτισμένο σε κακώς αρδευόμενους ιστούς. Η κατανάλωση του μαγνητισμένου νερού θα βοηθήσει στην καλύτερη αποστράγγιση αυτών των περιοχών, όπου το αίμα θα κυκλοφορήσει ξανά και θα μεταφέρει μαζί του λίγο-λίγο τα απόβλητα που αποθηκεύονται στα λιποκύτταρα. Η απώλεια βάρους για τον καταναλωτή μπορεί να γίνει αισθητή στους μήνες που ακολουθούν την κατανάλωση αυτού του νερού.

Είναι προφανές ότι αυτή η απορρόφηση μαγνητισμένου νερού πρέπει να συνοδεύεται από έλεγχο της διατροφής του (ούτε πολύ λιπαρά, ούτε πολύ αλμυρά, ούτε πολύ γλυκά ...)

Για να απολαύσετε πλήρως τα οφέλη του μαγνητισμένου νερού για τη θεραπεία αυτών των μικρών ανησυχιών, φορέστε μαγνητικά κοσμήματα.

Γνωρίζουμε τώρα ότι τα ψάρια είναι σε θέση να επιστρέψουν στις περιοχές ωοτοκίας ακολουθώντας τις μαγνητικές γραμμές ή τη δύναμη της γης, όπως και τα πουλιά. Παρόμοια αποτελέσματα έχουν πρόσφατα παρουσιαστεί σε σκαθάρια, γρύλους, ακρίδες, μέλισσες και μύγες.

Οι Ρώσοι είναι οι πρωτοπόροι στη χρήση μαγνητισμένου νερού. Το αποκαλούν "Θαύμα Νερό". Μαγνητισμένο νερό χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Ρωσία από τρεις ειδικούς: Δρ Γ Gerbenshchikow, Ι και Κ Shetsov Tovstoles, οι τρεις ειδικοί στον τομέα της ουρολογίας στην Ιατρική Ακαδημία Κίροφ Στρατιωτική στο Λένινγκραντ. Έκαναν τους ασθενείς τους να πίνουν διπολικό μαγνητισμένο νερό. Αυτή η απλή θεραπεία ήταν πολύ αποτελεσματική στη διάσπαση των νεφρών και των πέτρων της χοληδόχου κύστης σε μικρά σωματίδια αρκετά ώστε να περάσουν μέσα από τα ούρα χωρίς πόνο ή κίνδυνο για τον ασθενή. Το νερό εμπόδισε επίσης τον σχηματισμό λίθων στα νεφρά και τη χοληδόχο κύστη.

Οι σοβιετικοί γιατροί έχουν δώσει εσωτερικά μαγνητισμένο νερό σε ασθενείς για περισσότερο από 30 χρόνια για πεπτικές, ουρολογικές και νευρικές διαταραχές, ασθένειες όπως μαστίτιδα, πόνο και οίδημα, οδυνηρή ούρηση και πολλές άλλες διαταραχές. Επειδή το μαγνητισμένο νερό είναι πιο υγρό και συνεπώς πιο διεισδυτικό, προάγει την καλύτερη αφομοίωση διαφόρων θρεπτικών και βιταμινών στα κύτταρα. Ο σοβιετικός βιολόγος Kumarov είχε πειραματικά ότι η ζωή των μύλων με τη διατροφή τους μαγνητισμένη ζάχαρη είχε διπλασιαστεί. Στο βιβλίο του "Μαγνήτες για την υγεία σας", ο Δρ. Louis Donnet, MD, έγραψε ότι το μαγνητισμένο νερό μπορεί να είναι χρήσιμο στον έλεγχο βάρους, ως βοηθός για μια σωστή διατροφή. Ισχυρίζεται ότι έχει δει περισσότερες από επιτυχίες του 100. Επειδή αυτό το νερό βελτιώνει τη μεταβολική δραστηριότητα, μπορεί να είναι χρήσιμο για την καύση υπερβολικού λίπους. Το μαγνητισμένο νερό έχει αποδειχθεί αποτελεσματικό στην καταπολέμηση κρυολογημάτων, βήχα, βρογχίτιδα, όλων των ειδών πυρετό και πολλά άλλα. Ο Δρ HL Bansal το βρήκε χρήσιμο στη ρύθμιση της γυναικείας εμμηνόρροιας. Το μαγνητισμένο νερό έχει αναφερθεί χρήσιμο για κόπωση στις καθημερινές δραστηριότητες.

Ομοίως, τα έλαια, οι αλοιφές και οι λοσιόν που χρησιμοποιούνται σε συνθήκες όπως ο ρευματισμός ή η ομορφιά μπορούν να μαγνητιστούν. Η μαγνητική κρέμα προσώπου είναι ήδη εμπορικά διαθέσιμη.

Γιατί δεν είναι καλό το νερό της βρύσης;

Χρειαζόμαστε νερό. Ζήστε το νερό. Χρειαζόμαστε νερό για να ενυδατώσουμε κάθε κύτταρο στο σώμα μας. Αλλά το νερό που τροφοδοτείται σε βρύσες οικιακής χρήσης είναι μολυσμένο με χημικά, βιομηχανικά απόβλητα, λύματα και απόβλητα. Χρειαζόμαστε νερό που δεν είναι μόνο καθαρισμένο αλλά αναζωογονημένο για να το επαναφέρει σε κάτι κοντά στην πηγή της ζωής.

Ένας αυτοδίδακτος επιστήμονας με το όνομα Johann Grander έγραψε: "Το νερό ρέει είτε στην επιφάνεια της γης είτε στο υπέδαφος, πάντα αναζητώντας μια φυσική πορεία. Στο σύστημα παροχής νερού, όμως, το νερό συλλέγεται και αναγκάζεται μέσω αγωγών υπό πίεση. Σε αυτό το σημείο, το νερό είναι υπό σοβαρή επιθετικότητα για πρώτη φορά. Οι υψηλές πιέσεις ... είναι πολύ επιζήμιες για το υγρό. Το νερό στη συνέχεια μολύνεται από την προσθήκη ισχυρών χημικών ουσιών όπως το χλώριο. Ωστόσο, το χρησιμοποιούμε, το νερό καταλήγει να βρει το δρόμο της πίσω στη φύση μέσω των αποχετεύσεων. Συλλέγουμε καθαρό νερό από τη φύση και επιστρέφουμε το βρώμικο και άρρωστο. Ο Grander δήλωσε ότι το νερό έχει μια διπλή λειτουργία. Παρέχει αναζωογονητική ενέργεια. Λειτουργεί επίσης ως παράγοντας διάθεσης αποβλήτων για όλα τα ζωντανά αντικείμενα. "Το νερό παίρνει την ενέργεια του ήλιου και συλλέγει τις ενέργειες που είναι αποθηκευμένες στη γη. Το καλοκαίρι, με ισχυρή ηλιακή ενέργεια, το ίδιο το νερό μεγαλώνει στην επιφάνεια. Τον χειμώνα, με χαμηλότερη ηλιακή ενέργεια, ρέει βαθιά στο έδαφος, συλλέγοντας αποθηκευμένες και μετασχηματισμένες ενέργειες. Είναι ένας αιώνιος κύκλος όπου το νερό παίζει τον κύριο ρόλο.

Το νερό είναι επίσης ένας ζωντανός οργανισμός και επομένως είναι ικανός να μετασχηματίζει τις ενέργειες και να αρνείται τους δικούς του μικροοργανισμούς. Το ίδιο το ζωντανό νερό αναζητά τις πηγές ενέργειας του. Το υγιές νερό μπορεί να διακρίνεται από το άρρωστο νερό ακόμα και από τους ψίθυρους του. Μαγνητισμός στη Βόρεια Αμερική Ο Δρ Klaus Kronenberg είναι επιστήμονας που σπουδάζει στη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι πλέον αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πολιτειακής Πολιτείας της Καλιφόρνιας στην Πομόνα της Καλιφόρνια. Η αρχική του έρευνα χρησιμοποίησε μαγνήτες στην επεξεργασία νερού για τη βιομηχανία. "Το νερό είναι χημικά ουδέτερο", είπε, "αλλά είναι ένας από τους πιο γνωστούς διαλύτες στον άνθρωπο. Έχει την ικανότητα να παγιδεύει άλλες ουσίες. Με άλλα λόγια, το νερό τείνει να συσσωρεύεται γύρω από κάθε σωματίδιο που δεν σχηματίζει νερό, σχηματίζοντας συσσωματώματα ή σύμπλοκα. Η ικανότητα του νερού να παγιδεύει ουσίες οδηγεί σε υψηλή περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα. Ένα από τα πιο κοινά είναι το ανθρακικό ασβέστιο, μια ουσία που σχηματίζει οροσειρές, όπως οι Αυστριακές Άλπεις. Το μεγαλύτερο μέρος του νερού που διατίθεται από τις περιοχές νερού (Βόρεια Αμερική) περιέχει μια καλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο. Το ασβέστιο είναι επίσης ένα πρόβλημα υγείας όταν εναποτιθέμενο ασβέστιο εναποτίθεται στις αρθρώσεις.

Τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας για την επεξεργασία του νερού με μαγνήτες εμφανίστηκαν στα χρόνια 1950. Ανακαλύφθηκε ότι έχει παραχθεί μικρότερη ποσότητα αποθέματος μετά από μεγάλη χρήση. Αυτή η τεχνολογία χρησιμοποιήθηκε κυρίως σε χώρες που έχουν πολύ λίγη χημική βιομηχανία, όπως η Ρωσία, η Κίνα, η Πολωνία και η Βουλγαρία, οι οποίες ανέφεραν την επιτυχή χρήση μαγνητών στην επεξεργασία νερού για την άρδευση, τη βιομηχανία και την οικιακή χρήση. Σημείωσαν τη βελτίωση της γεύσης και τον ταχύτερο χρόνο ξήρανσης.

Τα θετικά αποτελέσματα επιβεβαιώνονται από τη συστηματική έρευνα. Όταν αναπτύχθηκαν συσκευές θεραπείας με μόνιμους μαγνήτες, ήταν μια άμεση επιτυχία! Η συγκέντρωση του ταρτάρ στους νέους σωλήνες εξαλείφθηκε τελείως και η απομάκρυνση των αποθέσεων της κλίμακας στους παλιούς σωλήνες νερού ήταν σύντομα εμφανής.

Μια μαγνητισμένη παροχή ύδατος κάνει τις αγελάδες να παράγουν περισσότερο γάλα. τα κοτόπουλα μεγαλώνουν και βάζουν περισσότερα αυγά. και οι καλλιέργειες αναπτύσσονται με καλύτερες αποδόσεις με λιγότερα λιπάσματα. Ο καθηγητής Ισραήλ Lin του Ινστιτούτου Τεχνολογίας του Ισραήλ αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μια μαγνητική επεξεργασία σε αλατούχο και υφάλμυρο νερό, χρησιμοποιώντας ένα όργανο που κοστίζει λιγότερο από το 500 $ (ΗΠΑ). Τα αναπάντεχα αποτελέσματα αποκαλύφθηκαν κατά τις δοκιμές στο Kibbutz Gvat. Οι αγελάδες 85 έπιναν μαγνητικώς επεξεργασμένο ύδωρ για τρία χρόνια παράγει ένα λίτρο γάλα την ημέρα, με λιγότερες ημέρες χωρίς γάλα και παράγω πιο εύκολα, χάρη στην καλύτερη υγεία και τη ζωτικότητα. (Καλύτερα από τη βόεια αυξητική ορμόνη!) Τα μοσχάρια όχι μόνο ζύγιζαν περισσότερο από τα μοσχάρια στην ομάδα ελέγχου, ήταν πιο λιτά!

Το μαγνητικό νερό είχε παρόμοια επίδραση σε όλα τα ζώα της εκμετάλλευσης. Πιο θεαματικά, το ποσοστό θνησιμότητας μειώθηκε με λιγότερα τρόφιμα. Lin είπε ότι η αλλαγή των ιδιοτήτων του νερού είναι το κλειδί. "Το μαγνητισμένο νερό αυξάνει τη διαλυτότητα των ορυκτών και ως εκ τούτου βελτιώνει τη μεταφορά θρεπτικών ουσιών σε όλα τα μέρη του σώματος, πράγμα που κάνει τους οργανισμούς να λειτουργούν πιο αποτελεσματικά. Η μνήμη του νερού! Πολλές επιτυχημένες αναφορές δηλώνουν ότι το μαγνητισμένο νερό διατηρεί την περιουσία του για την πρόληψη της πέτρας μέχρι δύο ημέρες. Ως αποτέλεσμα της μαγνητικής επεξεργασίας του νερού με κακή οσμή, η μυρωδιά αφαιρέθηκε επειδή "τα διαλυμένα ορυκτά σουλίτη είχαν αλλαγές στις στερεές μάζες. "Το νερό είναι ζωή, λέει ο Johann Grander ότι λόγω ηλεκτρικών διαταραχών, δορυφόρων και ιδιαίτερα χάρη στην υψηλή πίεση του νερού, το νερό χάνει τη ζωή του. Και το νερό της νόσου επηρεάζει αρνητικά την υγεία των ανθρώπων, των ζώων και των φυτών. . Από την άλλη πλευρά, το νερό που έχει αναζωογονηθεί μέσω της μαγνητικής επεξεργασίας αποκαθίσταται στις φυσικές ενεργειακές καλλιέργειες που αναπτύσσονται γρηγορότερα και ισχυρότερα, τα άνθη και τα φυτά είναι υγιέστερα και πιο ανθεκτικά στις ασθένειες. οι λίμνες, τα ποτάμια και τα ρέματα βοηθούνται στην υγεία. και το ζωικό κεφάλαιο και τα ζώα είναι πιο έντονα. Η μαγνητική επεξεργασία για τον καθαρισμό του νερού και την αναζωογόνηση είναι νέα στη Βόρεια Αμερική. Δυστυχώς, οι κυβερνητικοί γραφειοκράτες βρίσκονται τόσο πίσω από αυτό που είναι πραγματικά αναγκαίο για την αναζωογόνηση και τον καθαρισμό του νερού μας, που αρνούνται να αναγνωρίσουν ότι η χλωρίωση είναι δηλητήριο και όχι καθαρισμός.

Αρκετές μελέτες έχουν καταδείξει τη σκοπιμότητα έκθεσης ολόκληρου του σώματος ή ενός μεγάλου μέρους αυτού σε εξωτερικό μαγνητικό πεδίο που επηρεάζει τα ποσοστά ροής αίματος στα μεγάλα κυκλοφορούντα αγγεία. Δεδομένης της έλλειψης μαγνητικής ενέργειας στα περισσότερα μέρη της χώρας, σε συνδυασμό με την ηλεκτρομαγνητική ρύπανση από ηλεκτροφόρα καλώδια και πολλές οικιακές και βιομηχανικές συσκευές, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι ο τομέας του βιοηλεκτρικού περιβάλλοντος και της εισβολής το σώμα σας δεν είναι αυτό που η φύση είχε αρχικά την πρόθεση να είναι. Οποιαδήποτε απόκλιση από τον ίδιο τύπο ηλεκτρομαγνητικού περιβάλλοντος στην οποία η ζωή έχει εξελιχθεί σε αυτόν τον πλανήτη μπορεί να είναι υπεύθυνη για μια ποικιλία φυσικών και συναισθηματικών παθήσεων. Αυτό το πρόβλημα είναι αυτό που οδηγεί ιαπωνικό γιατρό, Kyoichi Nakagawa, τώρα αποκαλεί "σύνδρομο μαγνητικής ανεπάρκειας". Ο Nakagawa δημοσίευσε μια επιρροή μελέτη στο ιατρικό περιοδικό όπου περιγράφει αυτό το σύνδρομο και τη θεραπεία του.

Μαγνητική επεξεργασία

Ο γιατρός σημειωθεί, πρώτον, ότι η ισχύς του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου της γης (GEF) μειώθηκαν 50 500% τα τελευταία χρόνια και συνεχίζει να το κάνει σε περίπου 0,05% ετησίως. Τόνισε ότι οι σύγχρονες συνθήκες διαβίωσης με τα χαλυβουργεία, τα αυτοκίνητα, τα τρένα, τα λεωφορεία, τα αεροπλάνα και τα υπόγεια, στερούν τον άνθρωπο από την απαραίτητη, ευεργετική και τακτική έκθεση σε EMF. Ο μέσος άνθρωπος, αυτός έχει συνάψει, είναι ως εκ τούτου ανεπαρκής σε χαμηλή εισδοχής EMF, και καθώς το ανθρώπινο biofield εκτιμηθεί απότομα με εκείνη της γης, διάφορες μορφές κύματος, αλλά η χρόνια ασθένεια έχουν θέσει. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι πριν από τη μεγάλη πλημμύρα της Γένεσης, το φαγητό του ανθρώπου ήταν μόνο χορτοφαγικό. Μετά τον κατακλυσμό, η διατροφή του τροποποιημένου ανθρώπου για μία που περιελάμβανε ζωική πρωτεΐνη. Θα μπορούσε το μαγνητικό πεδίο προστασίας της γης να αλλάξει με κάποιο τρόπο; Η θεραπεία του Nakagawa για το σύνδρομο μαγνητικής ανεπάρκειας είναι εξαιρετικά απλή. Συνέστησε ότι οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη να φορέσει μια μαγνητική κολιέ, μαγνητικό βραχιόλι ή μαγνητικό δαχτυλίδι, ή «μαγνητικά κουμπιά» χρήση ή τον ύπνο σε ένα μαγνητικό στρώμα και ένα μαξιλάρι ή μαγνητική μαγνητική πόδια βάση. (Αυτά θα πρέπει να όλο το φάσμα των μερικών εκατοντάδων έως το 1300 gauss). "Γενικά, αυτές οι μαγνητοθεραπευτικές συσκευές εφαρμόζουν ένα στατικό μαγνητικό πεδίο στο ανθρώπινο σώμα", γράφει ο Nakagawa. Ο βιο-μαγνητισμός λειτουργεί στο ανθρώπινο σώμα μέσω του κυκλοφορικού συστήματος, του νευρικού συστήματος και του ενδοκρινικού συστήματος.

Ο μαγνητισμός διαπερνά συνεχώς κάθε γνωστό σωματίδιο στο άτομο. Η ελεγκτική του επίδραση στα συστήματα διαβίωσης προέρχεται από το γεγονός ότι ο μαγνητισμός είναι το ίδιο το επίπεδο της ζωής. Όλες οι γνωστές ενέργειες βασίζονται σε αυτό το ηλεκτρομαγνητικό πεδίο. Η τελευταία έρευνα δείχνει ότι ο μαγνητισμός έχει μια πολύ σημαντική βιολογική επίδραση στον άνθρωπο και επιβεβαιώνεται από την έρευνα του Dr. Robert Becker στο βιβλίο του The Body Electric. Ο Δρ HL Bansel τονίζει ότι το μαγνητισμό αυξάνει την ηλεκτρική αγωγιμότητα του αίματος. Ένα ασθενές ρεύμα ρέει μέσω αυτού και η ποσότητα των ιόντων αυξάνεται. Το πρόσφατα ιονισμένο αίμα που κυκλοφορεί σε όλο το σώμα μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην αποτελεσματικότητα της κυκλοφορίας του αίματος καθώς και να έχει σταθεροποιητική επίδραση τόσο στην υψηλή όσο και στη χαμηλή αρτηριακή πίεση. Ο Δρ Linus Pauling έλαβε το βραβείο Νόμπελ 1954 για την ανακάλυψη των μαγνητικών ιδιοτήτων του αίματος. Το αίμα περιέχει σιδηρούχο αιμοσφαιρίνη (σίδηρο) που λειτουργεί ως φορέας οξυγόνου και διοξειδίου του άνθρακα. Καθώς το αίμα ρέει μέσω των πνευμόνων, το πλήρως μαγνητισμένο σιδηρούχα αιμοσφαιρίνης είναι ικανή να μεταφέρει περισσότερο οξυγόνο στον ιστό και να ληφθούν περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα απόβλητα από το κύτταρο στους πνεύμονες για την αφαίρεση. Αυτό σημαίνει περισσότερη ενέργεια και λιγότερη κόπωση καθώς τα κύτταρα των ιστών και τα εσωτερικά όργανα παραμένουν σημαντικά υγιέστερα. Ο βιο-μαγνητισμός λειτουργεί για να ρυθμίζει και να ομαλοποιεί την έκκριση ορμονών στους αδένες. Μια πρόσθετη συγκέντρωση οξυγόνου διεγείρει την παραγωγή ενώ το ηλεκτρικό δίκτυο ρυθμίζει τη βέλτιστη έκκριση. Οι ορμόνες παίζουν έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο στην αναζωογόνηση και τα γενικά επίπεδα ενέργειας, ενώ η καλή κυκλοφορία εξασφαλίζει ότι το επίπεδο της ορμόνης κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλα τα μέρη του σώματος. Καθώς η μαγνητική ροή περνά μέσα από τον ιστό, δημιουργείται ένα δευτερεύον ρεύμα γύρω από τις γραμμές ροής στα κύτταρα των ιστών. Αυτή η λειτουργία του στοιχείου ενισχύεται.

Πώς να επωφεληθείτε από τα οφέλη από το μαγνητισμένο νερό;

Για να διατηρήσετε καλή υγεία συνιστάται να πίνετε 1 σε 1,5 λίτρα νερού ημερησίως, εκ των οποίων το 1 σε γυαλιά 2 με άδειο στομάχι. Μπορείτε να πιείτε μαγνητικό νερό όλη την ώρα ή ανάλογα με τις ανάγκες σας. Η μαγνητική θεραπεία με νερό θα εξαλείψει ή θα εξουδετερώσει τις τοξίνες του σώματος και θα την ενισχύσει.

Κατηγορία: 
Άρθρα