Μήνυμα σφάλματος

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην menu_set_active_trail() (γραμμή 2405 του /home/gr295815/public_html/includes/menu.inc).

Βασικό ενιαίο εγγυημένο εισόδημα

Βασικό ενιαίο εγγυημένο εισόδημα

Δωρεάν χρήματα γιά όλους,όχι σαν χάρη αλλά ως δικαίωμα.Ένα μηνιαίο επίδομα,που αρκεί γιά να ζήσεις χωρίς να χρειάζεται να κουνήσεις ούτε το μικρό σου δακτυλάκι.Βασικό ενιαίο μηνιαίο εισόδημα,είναι μιά ιδέα που έφτασε η ώρα της.

Τώρα είναι η ώρα που πρέπει να κάνουμε το επόμενο βήμα στην ιστορία της προόδου και να δώσουμε σε όλους ανεξαιρέτως την ασφάλεια ενός βασικού εισοδήματος,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ Η ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.Δείτε το ως ένα μέρισμα της προόδου που έγινε δυνατό χάρη στο αίμα,τον ιδρώτα και τα δάκρυα των προηγούμενων γενιών.

Εμείς οι κάτοικοι της Γης της Αφθονίας,είμαστε πλούσιοι χάρη στους θεσμούς,τις γνώσεις και το κοινωνικό κεφάλαιο που συσσώρευσαν γιά εμάς οι προγονοί μας.Ο πλούτος αυτός ανήκει σε όλους μας και ένα βασικό εισόδημα επιτρέπει να τον μοιραστούμε.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ,κοιτάξτε γύρω σας και οργανωθείτε.Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την καρδιά τους στο σωστό μέρος.Γίνετε χοντρόπετσοι.Μην επιτρέπετε να σας λένε οι άλλοι τι να κάνετε.Αν θέλετε να αλλάξουμε τον κόσμο,πρέπει να είμαστε εξωπραγματικοί,παράλογοι και απίθανοι.Και να θυμάστε αυτούς που τάχτηκαν υπέρ της κατάργησης της δουλείας,υπέρ του δικαιώματος ψήφου των γυναικών και υπέρ του γάμου ανάμεσα σε άτομα του ίδιου φύλου,κάποτε τους έλεγαν παράφρονες.Αυτό συνέβαινε μέχρι τη στιγμή που τους δικαίωσε η Ιστορία.

(Ρούτγκερ Μπρέγκμαν '' Ουτοπία γιά ρεαλιστές" εκδόσεις Ψυχογιός)

 

 

 

Κατηγορία: 
Άρθρα