Μήνυμα σφάλματος

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην menu_set_active_trail() (γραμμή 2405 του /home/gr295815/public_html/includes/menu.inc).

Ο πρώτος χρόνος στο πολυεπίπεδο εμπόριο

                     Ο πρώτος χρόνος στο πολυεπίπεδο  εμπόριο

Στο πολυεπίπεδο εμπόριο ή επιμένεις ή χάνεσαι.Η παραίτηση είναι ο μόνος τρόπος να αποτύχετε.Αν επιβιώσετε τον πρώτο (δύσκολο) χρόνο,έχετε δημιουργήσει τις σωστές βάσεις για την περαιτέρω επιτυχία.Οι απορρίψεις  είναι ο κύριος λόγος που πολλοί αποτυγχάνουν στο πολυεπίπεδο εμπόριο.Αν παραδεχτούμε πως οι απορρίψεις είναι ουσιαστικά συνδεδεμένες με την δουλειά μας,θα μπορούσαμε να τις αντέχουμε περισσότερο,αλλά κυρίως να μαθαίνουμε από αυτές.Κάντε λοιπόν τις απορρίψεις σύμμαχό σας.

Η πρώτη απόρριψη

Είναι ευθύνη κάθε Αναδόχου να προετοιμάσει το νέο Συνεργάτη για τις απορρίψεις και να του παρέχει τα εργαλεία για να τις ξεπεράσει.Η πρώτη απόρριψη κάθε νέου Συνεργάτη που έχει παρακολουθήσει το σεμινάριο γνωριμίας προέρχεται συνήθως από τον/την σύζυγο.Περίπου το 50% των Συνεργατών που σχηματίζουν μια πρώτη καλή εντύπωση μετά από  μια πρώτη παρουσίαση γνωριμίας,αποτυγχάνουν γιατί ο Ανάδοχός τους δεν τους έχει προετοιμάσει κατάλληλα.Αυτό που θα πρέπει να κάνει ο Ανάδοχος είναι να επιμείνει να φέρει ο νέος Συνεργάτης τον/την συζυγό του είτε στην παρουσίαση γνωριμίας είτε αμέσως μετά ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ,ο οποίος δεν έχει ακόμα όλες τις πληροφορίες, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ

Το πολυεπίπεδο εμπόριο δεν είναι μια δουλειά σαν όλες τις άλλες. Ο Συνεργάτης για να διπλασιαστεί πρέπει να ακολουθήσει πιστά το σύστημα της εταιρείας.Βάλτε κάθε νέο Συνεργάτη να υποσχεθεί ότι θα ακολουθήσει το σύστημα της εταιρείας. Η δουλειά μας έχει να κάνει με επαφές ανθρώπων,έτσι λοιπόν,μη κάνοντας τίποτα και μην λέγοντας τίποτα δεν είμαστε τίποτα.Στις προσεγγίσεις μας ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΤΡΟΠΟ.Δείξτε λοιπόν επιμονή και πιστέψτε στις δυνατότητές σας,και τίποτα δεν μπορεί να σας νικήσει. 

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ:''Ότι και να γίνει....''!

Μην εκλαμβάνετε την απόρριψη ως απόρριψη της προσωπικότητάς σας και του χαρακτήρα σας.

 

Κατηγορία: 
Άρθρα