Μήνυμα σφάλματος

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην menu_set_active_trail() (γραμμή 2405 του /home/gr295815/public_html/includes/menu.inc).

Νέα προσέγγιση

Αρχική προσέγγιση στην εταιρεία Essens

 

Το site της εταιρείας είναι:

www.essens.gr

 

Υπερσύνδεσμος-Link  εγγραφής στην εταιρεία

https://www.essens.gr/r-80002062

(Στην εγγραφή συμπληρώνουμε τα τετραγωνάκια που έχουν αστερίσκο * )

 

Σκοπός είναι να κάνουμε την δωρεάν εγγραφή μας στην εταιρεία ώστε να μπορούμε αφού μας αποσταλεί στο e-mail μας ο κωδικός μας και το pin ,να μπορούμε να μπούμε στο σάιτ της εταιρείας ως μέλη και να αγοράσουμε σε τιμές μέλους,δηλαδή -20% από την λιανική,μερικά προϊόντα ώστε να τα δοκιμάσουμε και να δούμε την άριστη ποιότητα,και αποτελεσματικότητά τους.Επίσης καλό μέσα στην παραγγελία μας να βάλουμε και μιά σειρά καταλόγων.Η παραγγελία μας αυτή μπορεί να γίνει ή ηλεκτρονικά και να πληρωθεί με κάρτα η τηλεφωνικά στο τηλέφωνο της εταιρείας (που είναι στο πανω δεξί μέρος της σελίδας) και να πληρωθεί με αντικαταβολή.

                                      Μετά επικοινωνούμε με το άτομο που μας  υπέδειξε την εταιρεία γιά να μας κάνει μία λεπτομερή παρουσίαση,ώστε να αντιληφθούμε με πιό λεπτομέρεια την εταιρεία και να προετοιμαστούμε και να προσκαλέσουμε και δικά μας άτομα γιά την μεγάλη ομαδική παρουσίαση που θα γίνει από μεγάλο στέλεχος που θα στελλεί από την Τσεχία γιά τον λόγο αυτό,σε συγκεκριμένη ημερομηνία.

Κατηγορία: 
Άρθρα