Μήνυμα σφάλματος

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην menu_set_active_trail() (γραμμή 2405 του /home/gr295815/public_html/includes/menu.inc).

Γράμμα στην info@larthellas.gr

ΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΝΕΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ  LART HELLAS

3/2/2021

Καλή μέρα Κύριοι,

Μετά από 3 e-mail που σας έχω στείλει και μετά από προσωπική μου επίσκεψη στα γραφεία σας ,δεν έχω πάρει καμία απάντηση σχετικά με τα αντίγραφα ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ της πολυκατοικίας Λένορμαν 213 από τον προηγούμενο διαχειριστή καθώς και αντίγραφο πρακτικού ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ από την εταιρεία σας. 

Επίσης σας έχω ζητήσει φωτοτυπία κίνησης του ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ της πολυκατοικίας ,με την υπόδειξη εάν δεν υπάρχει,να δημιουργήσετε νέο βιβλίο,προκειμένου να καταχωρούνται εισπράξεις,πληρωμές ,διακανονισμοί εισπράξεων,αποδείξεις παροχής υπηρεσιών,συμψηφισμοί ενοικίων και πολλές άλλες εγγραφές που υπάρχουν,βιβλίο που είναι υποχρεωτικό βάσει του κανονισμού της πολυκατοικίας και βάσει πάμπολων αποφάσεων συνελεύσεων.

Επίσης θέλω αντίγραφα όλων των συνελεύσεων της προηγούμενης διαχείρησης.

ΠΡΩΤΟΝ

Σας υπενθυμίζω ότι βάσει της δεύτερης απόφασης αγωγής περί εισπράξεων κοινοχρήστων Νο 713/20 ,είναι να εισπράξετε ανείσπρακτα κοινόχτηστα από διάφορους ιδιοκτήτες όπως:

Κουριδάκη Μαρία                     139.39

Μαρία Καββαδία                        41.07

Ερμιόνη Καββαδία                     41.07

Καλλίστρατος Σγουρομάλης    534.84

Παράσχης Γεώργιος                  70.62

και δικαστικά έξοδα                  390.00

                                                 ----------

               Σύνολο                   1.216,99     

Τις αποδείξεις που αντιστοιχούν στα ποσά αυτά πρέπει να τις έχετε παραλάβει φαντάζομαι ,προκειμένου να εισπράξετε τα αντίστοιχα ποσά. 

ΔΕΥΤΕΡΟΝ

Σας υπενθυμίζω ότι υπάρχουν ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ,όπως αναλυτικά σας γράφω στο e-mail μου της 25//11/2020 Ποσού 1.333,80 + 179,65 δαπάνες προς χρέωση = 1.513,52 ευρώ τα οποία κυκλοφορούν σε πακέττο-τσάντα από διαχειριστή σε διαχειριστή,και όλα αυτά είναι πρός είσπραξη.

ΤΡΙΤΟΝ

Μερικά από τα παρόντα προβλήματα:

1.Που βρίσκεται η υπόθεση του ασανσέρ

2.Τι γίνεται με το καλοριφέρ

3.Γιατί δεν δουλεύει η καθαριότητα

4. Πότε θα γίνει η πρώτη σας συνέλευση προκειμένου να συζητήσουμε τα θέματα αυτά

5..Σας έχω ζητήσει να επαναφέρετε την σιδερένια μεσόπορτα που συνδέει την πολυκατοικία με τον ακάλυπτο χώρο του  πρώτου ορόφου στον οποίον εξ΄ολοκλήρου ευρίσκεται και έχει την κύρια εισοδό του το διαμερισμά μου,η οποία παρανόμως αφαιρέθηκε και δεν επανήλθε.

6.Να φροντίσετε την ηλεκτροδότηση του άνω χώρου,διόρθωση επισκευών τοιχοποιείας,και μάζεμα των πεταμένων υλικών που προέκυψαν από το γκρέμισμα της μάντρας και παραμένουν εκεί,όπως καί βάψιμο και διόρθωση της κακοτεχνίας από το σκέπασμα της λωρίδας της βάσης της μάντρας.

7.Να φροντίσετε για αγορά πυροσβεστήρων που αφορούν την ασφάλεια της πολυκατοικίας 

8.Να κάνετε την αστική ασφάλεια που χρειάζεται

9.Να διορθώσετε τον διακόπτη που έχει χαλάσει του πρώτου ορόφου στο κλιμακοστάσιο

 Γιώργος Παράσχης Ιδιοκτήτης Α3 διαμερίσματος

e mails    skopima@yahoo.gr    kai   zantebiz@gmail.gr τηλέφωνα 6942 43 43 59  και 6942 993 551

 

 

 

 

 

                

 

 

Κατηγορία: 
Άρθρα