Μήνυμα σφάλματος

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls στην menu_set_active_trail() (γραμμή 2405 του /home/gr295815/public_html/includes/menu.inc).

Παρέες Ελευθερίας-Freedom Meet Up.club

(Την ιδέα την ακούσαμε απο το www.freedommeetup.org)

'' Πρέπει να βρίσκεστε μιά φορά την εβδομάδα μίνιμουμ,φτιάχνοντας τοπικές ομάδες,το ονομάζουμε Freedom Meet Up.club  η  'Παρέες Ελευθερίας' ,και σας βοηθάμε να φτιάξετε το γκρούπ σας.

Δεν χρειάζεται να ξέρετε τι να κάνετε.Μαζευόμαστε όσοι θέλουμε Ελευθερία.Δεν συζητάμε τίποτα περί πολιτικής,γιατί δεν έχει καμιά σημασία πιά!Είστε εκεί γιά να στηρίξετε και να υπερασπιστείτε ο ένας τον άλλον.Το σημαντικό είναι να συναντιέστε μία φορά την εβδομάδα.Αυτό σας υπόσχομαι,είναι πολύ δυνατό.

Αυτή είναι η υψηλότερη συχνότητα και όταν βρίσκονται οι άνθρωποι μεταξύ τους υπάρχει αυτή η έκρηξη συνεργατικής ενέργειας οπότε σας παρακαλώ 2 φορές τη βδομάδα να συναντιέστε και αυτό εξαπλώνεται παντού.

Να αγκαλιάζεστε ,να φιλιέστε,να μαγειρεύετε μαζί,να βρίσκετε τη χαρά,να ακούτε μουσική,να χορεύετε, και αυτό φέρνει την ενέργεια ψηλά και είναι το κλειδί!''

 

 

Κατηγορία: 
Άρθρα